Olympiastadionille saadaan ottaa tämän illan Ukraina-otteluun 29 000 katsojaa ja perjantai-iltaan mennessä jäljellä oli enää vain kourallinen lippuja. Lukas Hradecky odottaa kovaäänistä tunnelmaa.

Hradecky uhkuu intoa päästä tositoimiin täyden kotistadionin eteen.

– Meillä on ollut hyvä viikko ja olemme ladanneet energiaa. Olemme tehneet paljon töitä harjoituksissa ajatellen lauantain elintärkeää peliä. Kaikki on valmista peliä varten. Tulossa on lähes 30 000 ihmistä, joten luvassa on hemmetinmoinen tunnelma enkä malta odottaa pelaamista lähes täydellä Olympiastadionilla, Hradecky hehkutti Huuhkajien perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Hradecky pitää kotiyleisön tuomaa tunnelmaa korvaamattomana.

– Omalle puolustukselle varmaan on ainakin se etu, etteivät he kuule kaikkea sitä turkua mitä minä heille huutelen, Hradecky vitsaili.

– Tätä varten me olemme halunneet tulla ammattilaispelaajiksi, että pääsemme pelaamaan tällaisia matseja. Se on se energian taso ja sähköisyys, mikä tuo sen lisämausteen tuohon joukkueeseen. Minulla ei ole mitään pelkoa, etteikö tuosta ole meille hyötyä.

Huuhkajien ja Ukrainan välinen ottelu alkaa kello 19.00.