Huuhkajat lähtee kaatamaan Ranskan kokoista jättiläistä taistelevana ja itseluottamusta uhkuvana. Rasmus Schüller lupaa ranskalaisille vaikeaa iltapuhdetta.

Ranska on jo MM-kisapaikkansa varmistanut eikä sillä ole Suomea vastaan panosta. Odotettavissa on, että Ranska hieman muokkaa kokoonpanoaan eikä pistä kaikkia kirkkaimpia tähtiään kentälle. Schüller uskoo, että panoksettomuus saattaa näkyä kentällä vaikkapa kaksinkamppailuissa, joissa nälkäisempi yleensä vie voiton.

– Se voi olla, ettei lataus ole ihan yhtä maksimaalinen kuin, jos he eivät olisi vielä varmistaneet sitä ykkössijaa. Ja siinä on meillä tosi hyvä sauma. He tulevat tänne tiistai-illaksi kylmään Helsinkiin pelaamaan matsia, jolla ei heille ihan hirveästi merkitystä ole, niin tehdään siitä entistä vaikeampi. Tehdään heille entistä tukalampi peli ja vaikeampi tiistai-ilta, Schüller puhisi terve itseluottamus rinnassaan Huuhkajien lehdistötilaisuudessa.

– Pointtini oli se, että jos tilanne on sellainen 50-50, niin pelaako vapautuneesti vai että, pelataanko tämä peli pois. Me varmistamme sen, että teemme siitä heille äärimmäisen tukalan paikan, etteivät he pysty pelaamaan vapautuneesti eikä pitää kivaa. Jos se vastustaja iskee aggressiivisesti kiinni ja käy vähän nilkoilla, niin ei se silloin ehkä ole kovin kivaa, Schüller mietti.

Huuhkajien ja Ranskan välinen ottelu alkaa kello 21.45.