Huuhkajien Nations League -avauksessa lauantaina Olympiastadionilla vastaan asettuu viime vuosina perin tutuksi tullut joukkue.

Huuhkajien ja Bosnia-Hertsegovinan tiet ovat ristenneet viime aikoina monesti ja viimeksi maat kohtasivat samassa MM-karsintalohkossa.

– Olisi kiva pelata muitakin vastaan, mutta toisaalta tiedämme Bosnia-Hertsegovinan vahvuudet ja heikkoudet. Sama pätee toki heihin. Olemme pystyneet voittamaan heidät muutaman kerran ja näen, että pystymme siihen lauantainakin, valaa Leo Väisänen uskoa Palloliiton verkkosivuilla.

Lauantain vastustajan hyökkäyksen tärkein ase on 61 maalia 120 maaottelussa iskenyt Edin Džeko. Džeko on pelannut Suomea vastaan kahdesti viime vuosien otteluissa ja jäänyt kuitenkin molemmissa näissä kamppailuissa maaleitta.

– Kaikki tietävät Džekon vaarallisuuden. Hänellä on aika selkeät vahvuudet. Hän ei ole mikään linjan taakse juoksija, mutta hän on boksissa tosi vahva. Häntä pitää puolustaa todella läheltä ja ottaa tila pois, jotta hän ei pääse dominoimaan rangaistusalueella, Väisänen kertoi.