Joel Pohjanpalon ympärillä huhut pyörivät edelleen ja nyt häntä ollaan viemässä Kölniin.

Kölner Stadt-Anzeiger -lehden mukaan Pohjanpalosta kaavaillaan Anthony Modesten korvaajaa. Modesten odotetaan vaihtavan Borussia Dortmundiin korvaamaan Sebastian Hallerin.

Pohjanpalon ympärillä pyörii huhuja myös Turkin ja Kreikan suunnasta, mutta Saksassakin löytyy hyviä vaihtoehtoja.

– Kyllä siellä ehdokkaita on, keskikastin top10-joukkueita, jotka ”Jollen” kaltaista hyökkääjää kaipaisi. Sanotaan nyt vaikka, että Borussia Mönchengladbach voisi tällaisen kaverin ottaa. Kun Borussia Dortmund kaipaa itselleen pätkätyöntekijää korvaamaan Sebastian Halleria, niin miksei Jollekin voisi siinä olla. Jollen pelityyli ja vahvuudet eivät ehkä ole Dortmundiin sopivimpia. Kyllä hänelle ottajia Saksasta löytyy ja Turkki-Kreikka -osastolta viimeistään. Jolle on säilyttänyt positiivisuuden, vaikka hän ei ole Leverkusenissa kunnon näyttöpaikkaa saanut. Jos Anthony Modeste lähtisi Kölnistä Dortmundiin tuuraamaan Halleria, niin Jolle olisi täydellinen nimi tuohon Kölnin sakkiin, koska Kölnin peli perustuu lukuisiin ja laadukkaisiin keskityspalloihin. Kyllä Jolle Saksasta seuran löytää, sanoi Bundesliigaperjantai-ohjelman juontaja ja selostaja Tero Kainulainen tuoreessa Week of Football -podcastissa Arvokisat.comin mukaan.

Köln olisi juuri kesällä naimisiin menneelle Pohjanpalolle kätevä osoite, sillä se sijaitsee ihan hänen kotinsa Düsseldorfin lähellä.