Huuhkajat pelasi myös marraskuun maajoukkueikkunassa toisen 1-1-tasapelin, kun voittaja jäi ratkaisematta Norjaa vastaan.

Päävalmentaja Markku Kanerva oli muokannut kokoonpanoa rutkasti sitten Pohjois-Makedonia-ottelun, sillä avauksessa nähtiin vain kolme samaa pelaajaa.

Suomen kannattajat pääsivät tuulettamaan ensimmäisen kerran jo parin minuutin jälkeen, mutta Marcus Forssin maali hylättiin paitsiona.

Suomen johtomaali nähtiin 34. minuutilla, kun Benjamin Källman puski Daniel O’Shaughnessyn keskityksestä maalin. Norja haki jakson loppuun tasoitusta, mutta Lukas Hradecky ja tolpat kestivät.

Toisen puoliajan alussa Suomi oli nukuksissa, kun Alexander Sörloth pääsi tekemään tasoituksen Suomen maalin edestä. Sen jälkeen toinen puoliaika oli lähinnä pelailua. Näin joukkueet päättyivät 1-1-tasapeliin.

Suomen kokoonpano:
1 Lukas Hradecky (C), 2 Leo Väisänen (83′ Diogo Tomas), 3 Daniel O’Shaughnessy (61′ Sauli Väisänen), 4 Robert Ivanov (76′ Arttu Hoskonen), 8 Robin Lod (61′ Lucas Lingman), 10 Benjamin Källman, 13 Pyry Soiri (90+1′ Nikolai Alho), 19 Marcus Forss (83′ Oliver Antman), 21 Ilmari Niskanen, 25 Niilo Mäenpää, 26 Anssi Suhonen