Huuhkajat joutui tunnustamaan Tanskan paremmakseen, kun Tanska otti tärkeän 1-0 (0-0)-voiton.

Tanska oli loppuunmyydyllä Olympiastadionilla ottelun hallitsevampi osapuoli ja Suomen maalipaikat jäivät kokonaisuudessaan vähiin. Suomi näytti jo kestävän Tanskan painostuksen, mutta Pierre-Emile Höjdbergin tarkka laukaus painui Suomen maalin alakulmaan viisi minuuttia ennen loppua.

Suomi ei saanut enää kunnollista kirivaihdetta silmään ja näin Tanska pääsi juhlimaan voittoa ja samalla lohkon kärkipaikkaa.

Lohkon tilanne on äärimmäisen tasainen, sillä Tanska johtaa lohkoa 13 pisteen saldolla ja Suomi sekä Kazakstan seuraavat pisteen päässä. Slovenialla on mahdollisuus nousta vielä Tanskan kanssa tasapisteisiin voittamalla iltaottelussa San Marinon.

Huuhkajien kokoonpano:
Lukas Hradecky, Nikolai Alho (62. Pyry Soiri), Arttu Hoskonen, Robert Ivanov, Matti Peltola, Ilmari Niskanen (12. Jere Uronen), Kaan Kairinen, Rasmus Schüller (62. Oliver Antman), Glen Kamara, Teemu Pukki (62. Joel Pohjanpalo), Benjamin Källman (84. Robert Taylor)