Huuhkajat kiillotti kilpeään edellisen pettymyksellisen EM-karsintaikkunan jälkeen kaatamalla Pohjois-Irlannin 4-0 (1-0).

Suomi oli heti alusta ottelun hallitsevampi osapuoli, mutta avausmaalia saatiin odottaa ensimmäisen puoliajan lopulle. Suomi rakensi hyvän hyökkäyksen, jossa Fredrik Jensen pääsi hyvästä paikasta kokeilemaan, mutta pallo osui pohjoisirlantilaispelaajaan. Nikolai Alho rynnisti irtopallolle samalla, kun Pohjois-Irlannin pelaava veti Alholta jalat alta.

Pallo vietiin pilkulle, jonka Joel Pohjanpalo sijoitti varmasti verkkoon.

Suomi sai toiselle puoliajalle hyvän alun, kun Daniel Håkans pujotteli vastustajien ohi ja lainasi palloa Glen Kamaralle saaden sen takaisin. Håkans niittasi pallon etukulmasta sisään ja siirsi Suomen 2-0-johtoon.

Kolmas maali oli vaihdosta kentältä tulleiden näytöstä. Robert Taylor pelasi pallon Teemu Pukille, joka ohitti vastustajan ja laukoi yläkulmaan. Seuraavassa maalissa Pukki kunnostautui tarjoilijana, kun hän antoi maagisen syötön pohjoisirlantilaispuolustajien välistä suoraan paluun Huuhkajiin tehneelle Robin Lodille, joka sijoitti pallon verkkoon.

Huuhkajat päättää EM-karsintansa maanantaina San Marinon vieraana.

Suomi-Pohjois-Irlanti 4-0 (1-0)
42. 1-0 Joel Pohjanpalo rp
48. 2-0 Daniel Håkans
74. 3-0 Teemu Pukki
88. 4-0 Robin Lod