Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on antanut ensimmäiset kommenttinsa sen jälkeen, kun UEFA oäätti siirtää EM-kisoja koronaviruspandemian vuoksi vuodella. Kokenut valmentaja peräänkuuluttaa kärsivällisyyttä kisoja odotellessa. Hän näkee tilanteen myös eräänlaisena mahdollisuutena.

– Toivon faneilta kärsivällisyyttä ja positiivisuutta. Mekin koitamme ajatella positiivisesti: saamme enemmän aikaan valmistautumiseen tähän upeaan tulevaan turnaukseen, Kanerva mietti Huuhkajien Instagram-tilillä julkaistulla videolla.

Kanerva sanoo, että Huuhkajat tarvitsee fanejaan. Oli peli tai paikkakunta mikä tahansa.

– Pitäkää sama hyvä spiriitti päällä. Nations League odottaa syksyllä, johon tarvitsemme teidän hukeaa kannustusta. Sekä kotona että vieraspeleissä. Se on ollut meille iso voimavara. Tsemppiä, Rive toivotti positiiviseen sävyyn Huuhkajien seuraajille.