Ruotsin Allsvenskan-kausi 2020 saadaan käyntiin viimein sunnuntaina. Mukana alkavalla kaudella on myös neljä Huuhkajapelaajaa.

BK Häckenistä Huuhkajia löytyy peräti kaksi eli Joona Toivio sekä seuraan täksi kaudeksi BATE Borisovista siirtynyt Jasse Tuominen.

– Onhan tämä vähän erikoinen tilanne. En edes muista, koska viimeinen ottelu on ollut. Varmaan viimeistään parin ottelun jälkeen alkaa homma taas löytymään. Pelitahti tulee nimittäin olemaan kiireinen, Tuominen sanoo Palloliiton verkkosivuilla viitaten siihen, että yhtään harjoitusotteluakaan ei päästy pelaamaan ennen kauden alkamista.

Häcken-kaksikon lisäksi Albin Granlund jatkaa Örebro SK:ssa ja Hollannista siirtynyt Leo Väisänen IF Elfsborgissa. Myös AIK:ta edustava U21-maajoukkuemies Saku Ylätupa on varmasti vahvasti tyrkyllä Huuhkajiin jatkossa.