Haugesundissa Norjan pääsarjassa lainalla FC Interistä pelaava Huuhkajahyökkääjä Benjamin Källman ei kurkottele kuuta taivaalta, vaan keskittyy nykyhetkeen. Mahdolliset Huuhkajakutsut jatkossa eivät tällä hetkellä ole mielessä päällimmäisenä.

Källman pelaa jalkapalloa kausi ja ottelu kerrallaan eikä uhraa tulevaisuuden murehtimiseen aikaa.

– Olen täällä ainakin tämän kauden. Ensi vuodesta on ihan liian aikaista huolehtia, Källman sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Kaksi A-maaottelua tililleen toistaiseksi saanut Källman ei ole vielä vaivannut päätään myöskään mahdollisilla tulevilla Huuhkajaotteluilla.

– Kyllähän se on niin, että ensin pitää pelien sujua täällä hyvin, ja sitten on ehkä maajoukkueen aika. Näitä kaikkia on kuitenkin turha miettiä liikaa ennalta. Asiat sujuvat, jos ovat sujuakseen, Källman muotoilee.