Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin Brescia jatkaa edelleen taisteluaan sarjapaikastaan Serie A:ssa. Tiistaina joukkue matkaa ennalta haastavaan vierasotteluun Atalantaa vastaan.

Brescian tilanne sarjan häntäpäässä on tukala, mutta Skrabb tietää, että joukkue tulee taistelemaan loppuun saakka.

– Tulokset ovat olleet nousujohteisia paria viimeistä peliä lukuun ottamatta, pelataan kausi loppuun ja katsotaan sitten. Minulla on joka tapauksessa kolmen vuoden sopimus, enkä ole lähdössä mihinkään. Pysyn täällä, sillä haluan antaa takaisin luottamuksesta, jota seura on minulle osoittanut, Skrabb kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Ensimmäistä kauttaan Italiassa pelaava Skrabb muistuttaa tosiasioista.

– Nyt täytyy vain muistaa nauttia jokaisesta hetkestä, ja muistaa se, että pelaan kuitenkin Seria A:ta, tänne on kuitenkin jonkinmoinen matka Pietarsaaren keskuskentän pukukopista, Simon Skrabb naurahtaa.