Pieni lepo viikolla ei tehnyt ainakaan huonoa Lukas Hradeckylle ja muutamalle muulle Leverkusenin avainpelaajalle. Lepovuoro Eurooppa-liigan ottelussa näkyi sunnuntaina Bundesliigan ottelussa komealla tavalla.

Leverkusen suorastaan murskasi Hoffenheimin lukemin 4-1 ja siirtyi voiton myös Bundesliigan sarjataulukon kärkeen. Joukkue on 11 ottelusta kerännyt peräti 25 pistettä ja on edelleen tappioitta.

Sunnuntain ottelu kulki Leverkusenin merkeissä Leon Baileyn aikaisesta avausmaalista lähtien ja urakkaa helpotti vielä toisella jaksolla kahden Hoffenheimin pelaajan punainen kortti.

Leverkusen kohtaa vielä ennen talvitaukoa paikalliskamppailussa Kölnin ja viimeisessä ottelussaan ennen joulua Bayern Münchenin – tuossa kamppailussa saattaa hyvin olla pelissä ”Wintermeisterin” titteli eli ykköspaikka Bundesliigan jäädessä tauolle.