Huuhkajien maalivahtiosastoon kuuluva Anssi Jaakkola on palaamassa kentille akillesjännevamman jäljiltä. Pitkään A-maajoukkueympyröissä mukana ollut Jaakkola tietää hyvin roolinsa Huuhkajissa.

A-maaotteluita nyt 34-vuotiaalle Jaakkolalle ei ole kertynyt kuin kolme, mutta kokemusta toimimisesta Lukas Hradeckyn ja Jesse Jorosen kanssa on kosolti.

– Minun tehtävä on vanhimpana ja kokeneimpana pitää hyvää ilmapiiriä yllä. Se ei toisaalta ole kovinkaan haastavaa, sillä kaikki ovat todella hyviä ihmisiä. Kannustan ja autan, jos he tarvitsevat jotain ylimääräistä, Jaakkola kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

-Minun täytyy olla käytettävissä ja olla hyvä esimerkki joukkueen sisällä. Kun kentällä ei saa roolia, otetaan sitä sitten muualla, seuratasolla Bristol Roversissa pelaava kokenut maalivahti naurahtaa.