Valioliiga saattaa saada kohta uuden suomalaisnimen, kun Jimi Tauriainen nähtiin Chelsean penkillä lauantaina.

19-vuotias Tauriainen debytoi Chelsean edustusjoukkueessa kilpailullisessa ottelussa jo viikon FA Cupin ottelussa, kun hän tuli loppuhetkillä kentälle. Sitä ennen hän oli penkillä FA Cupin finaalissa jääden ilman minuutteja. Nyt hän oli penkillä myös Valioliigan ottelussa, kun Chelsea pelasi 2-2-tasapelin Brentfordia vastaan.

Tauriainen siirtyi Chelsean akatemiaan 16-vuotiaana vuonna 2020 ja on hiljalleen raivannut itsensä mukaan Chelsean edustusmiehistöön. Urakehitystä ovat hidastaneet myös lukuisat loukkaantumiset.

Chelsean penkillä on totuttu näkemään suomalaisväriä tällä kaudella useamminkin, kun Lucas Bergström toimi Chelsean varavahtina. Bergström lainattiin loppuvuoden ajaksi Allsvenskan-joukkue Brommapojkarnaan.