Huuhkajakärki Teemu Pukki palasi Norwichin kokoonpanoon kauden kolmanteen harjoitusotteluun ja onnistui heti maalinteossa.

Hiukan muuta joukkuetta pidemmän vapaan EM-lopputurnauksen myötä saanut Pukki ei pelannut vielä Norwichin edellisissä harjoitusotteluissa, mutta perjantaina Pukki oli jälleen kokoonpanossa. Tuloksena maali ja Norwichille 2-0-voitto Huddersfieldista.

– On hyvä itselleni saada maali ensimmäisessä ottelussa ja ensimmäiset minuutit myös, joten olen tyytyväinen, Pukki sanoi Norwichin verkkosivujen mukaan.

– Olen ollut täällä nyt muutaman päivän ja tuntuu hyvältä olla takaisin. EM-lopputurnauksen jälkeen oli pieni loma, mutta nyt on hyvä olla takaisin ja päästä parempaan kuntoon päivä päivältä. Meillä on otteluita taas seuraavina viikkoina ja niiden myötä olemme valmiita, kun Valioliiga alkaa.