Huuhkajat sai myöhään tiistai-iltana hyviä uutisia, kun Suomen lohkossa pelaavat Ukraina ja Bosnia ja Hertsegovina päätyivät 1-1-tasapeliin.

Ukraina sai otteluun hyvän alun, kun Andrii Jarmolenko teki ottelun avausmaalin vain vartin pelin jälkeen. Bosnia haki ottelun lopussa tiukasti tasoitusta ja painostus tuotti tulosta 77. minuutilla, kun Anel Ahmedhodzic onnistui.

Tasapeli tiesi sitä, että Ukraina nousi lohkossa toiseksi ja on pisteen edellä Huuhkajia. Ukrainalla on kuitenkin yksi ottelu enemmän pelattuna. Bosnia ja Hertsegovina on sen sijaan Suomea pisteen perässä.

Ukraina kohtaa viimeisessä MM-karsintaottelussaan Bosnian marraskuussa vieraskentällä. Suomella on sen sijaan jäljellä vielä ottelut Bosnia vastaan vieraissa ja Ranskaa vastaan kotona. Suomen onkin käytännössä voitettava Bosnia vieraskentällä mieliäkseen lohkon kakkoseksi ja sitä kautta jatkokarsintaan.