Huuhkajat kohtaa Ukrainan kello 19.00 alkavassa ottelussa. Päävalmentaja Markku Kanerva on valinnut miehistönsä otteluun.

Puolustuslinja on suhteellisen odotettu, kun Lukas Hradeckyn edessä kolmen topparin linjan muodostavat Joona Toivio, Paulus Arajuuri sekä Leo Väisänen. Jukka Raitala ottaa vasemman wingbackin paikan ja Nikolai Alho operoi oikealla.

Keskikentällä nähdään pienoinen yllätys, kun varamiehen paikalta joukkueeseen noussut Thomas Lam nousee mukaan. Lam pystyy pelaamaan sekä topparin että puolustavan keskikentän paikalla. Keskikentän kolmikon täydentävät Glen Kamara sekä paluun loukkaantumisen jälkeen tekevä Robin Lod. Kärjessä ovat tuttuun tapaan Joel Pohjanpalo ja Teemu Pukki.

Huuhkajien kokoonpano:
Lukas Hradecky, Nikolai Alho, Joona Toivio, Paulus Arajuuri, Leo Väisänen, Jukka Raitala, Thomas Lam, Glen Kamara, Robin Lod, Joel Pohjan palo, Teemu Pukki

Vaihdossa:
Jesse Joronen, Carljohan Eriksson, Albin Granlund, Juhani Ojala, Robert Taylor, Fredrik Jensen, Ilmari Niskanen, Onni Valakari, Urho Nissilä, Robert Ivanov, Roope Riski, Niko Hämäläinen