Huuhkajat jatkaa MM-karsintojaan lauantaina kohtaamalla Olympiastadionilla Ukrainan. Teemu Pukki tietää miten ukrainalaiset kaatuvat.

Joukkueet kohtasivat viimeksi maaliskuussa Kiovassa. Tuolloin Suomi oli pahasti purjeessa, mutta viime hetken rankkarilla pystyi varastamaan tärkeän pisteen. Sen jälkeen Ukrainan joukkueessa on tapahtunut kuitenkin muutoksia ja muun muassa päävalmentaja on vaihtunut. Lisäksi Ukrainaa vaivaavat muun muassa poissaolot.

– Siitä on vähän aikaa, kun pelasimme heitä vastaan, mutta se oli meille tosi vaikea peli. Jouduimme olemaan paljon puolustuskannalla emmekä luoneet kauheasti paikkoja. Ukraina oli tosi hyvä siinä pelissä, mutta saimme lopussa tasurin, Pukki arvioi joukkueiden edelliskohtaamista Huuhkajien maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Olen lukenut, että sieltä puuttuu muutamia tärkeitä pelaajia ja uusi valmentaja mukana, joten sinänsä ei ole mitään tietoa mitä sieltä on tulossa vastaan. Onneksi meillä on laadukas taustajoukko, joka on käynyt läpi Ukrainan ja tietää varmasti eri tavalla kuin minä. Onneksi tässä on aika paljon aikaa, ja he ehtivät kertoa niistä muutoksista verrattuna viimekertaiseen. Kotipeli on kuitenkin eri juttu, kun viimeksi pelasimme vieraissa. Meidän pitää olla rohkeampia ja luoda paikkoja ja sitä kautta hakea voitto, Pukki korostaa.

Huuhkajat ja Ukraina kohtaavat lauantaina Olympiastadionilla.