Huuhkajien MM-karsinnat huipentuvat tiistaina, kun hallitseva maailmanmestari Ranska saapuu Olympiastadionille vierailulle. Keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller vakuuttaa joukkueen olevan valmis Ranskan kaatoon.

Suomella on allaan loistava voitto Bosnia ja Hertsegovinasta, jossa se jätti kotijoukkueen täysin vaille mahdollisuuksia. Schüllerin mukaan hyvä esitys siivittää Huuhkajia kohti tiistain ratkaisevaa ottelua.

– Se antoi tosi paljon uskoa ja itseluottamusta jatkoon. Totta kai pykälää kovempi vastustaja tulossa taas vastaan, mutta pelasimme tosi hyvän ja yhtenäisen matsin. Kaikki joukkueen osat toimivat. Se antoi pirun hyvän itseluottamuksen tästä eteenpäin. Oli upea fiilis juhlia pelin jälkeen jätkien kanssa voittoa. Mikäs sen parempaa, Schüller heitti Huuhkajien sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessa.

Vaikka vastus on kova, niin mikään mahdoton kaadettava Ranska ei ole. Siitä oivana muistutuksena se, että Suomi kaatoi Ranskan vuosi sitten harjoitusottelussa vieraskentällä. Schüllerin mielestä siitä ottelusta on mahdollisuus ammentaa uskoa myös tiistaille.

– Silloin oli eri peli ja eri tilanne. Se oli harjoitusottelu, mutta kuitenkin se antaa meille uskoa, että olemme tehneet sen kerran aikaisemminkin. Eri peli on tulossa tiistaina, mutta tämä tilanne on niin ainutlaatuinen ja inspiroiva, että meillä on loistava mahdollisuus tehdä historiaa. Hyvä matsi takana ja vuosi sitten voitettu, joten lähdemme tosi hyvällä itseluottamuksella siihen peliin.

Huuhkajien ja Ranskan välinen ottelu alkaa kello 21.45.