Norjassa saatiin futiskausi päätökseen dramaattisissa tunnelmissa keskiviikkona, kun Robert Taylorin edustama Brann putosi sarjaporrasta alemmas hävittyään Jerville rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Taylor missasi ratkaisevaksi jääneen rankkarin.

Norjassa liigakarsinta pelattiin puolueettomalla kentällä yksiosaisena pelinä. Brann kairasi itsensä Norjan liigan päätöskierroksella pois suoran putoajan paikalta, mutta kaivoi karsinnassa itselleen liian syvän kuopan.

Brann hallitsi ottelua, mutta Jerv teki avausmaalin 29. minuutilla. Neljä minuuttia myöhemmin Brann sai rangaistuspotkun, mutta Bråd Finne epäonnistui.

Toisen puoliajan alussa oli Brann tuli tasoihin Aune Selland Heggebön maalilla ja sillä oli mahdollisuus mennä johtoon pian perään, mutta Mathias Rasmussen epäonnistui rangaistuspotkussa. Lopulta mentiin jatko-otteluun.

Heti jatko-ottelun alussa Brannin Runar Hove rikkoi rangaistuspotkun arvoisesti ja sai samalla suihkukomennuksen. Jervin Diego Campos iski pallon verkkoon.

Jatko-ottelun viimeisellä kympillä peli otti entistä dramaattisemman käänteen. Campos näytti ratkaisseen ottelun viemällä Jervin jo kahden maalini johtoon, mutta Brann nousi neljässä minuutissa tasoihin. Brannin tasoitusta seuraavalla minuutilla Jerv meni kuitenkin jälleen johtoon, mutta Brann tasoitti vielä viimeisellä minuutilla lukemiksi 4-4.

Näin ratkaisu haettiin rangaistuspotkukilpailusta. Siinäkään ei draamaa puuttunut, kun kisa meni aina yhdeksänsiin laukojiin. Harmittavasti Taylor epäonnistui Brannilta ja Jerven Shuaibu Ibrahim onnistui ja näin Jerve juhli sarjanousua.