Englannin Mestaruussarjassa Barnsleyn paidassa väkevää kautta pelannut Aapo Halme elää tällä hetkellä jalkapallon suhteen suuressa epätietoisuudessa. Koronaviruspandemia on pistänyt isosti kapuloita rattaisiin. Isokokoinen toppari/puolustava keskikenttäpelaaja kertoi Huucastissa, että sarjan jatkumisesta ei ole mitään tietoa.

Edes siitä ei ole tietoa, koska Halme pystyy palaamaan takaisin Englantiin. Hän on nimittäin kotikaranteenissa Uudellamaalla. Nuorukainen tuli Suomeen pari viikkoa sitten, kun jalkapallosarjojen toiminta pysähtyi. Halme on pystynyt pitämään kuntoaan yllä lenkkeilemällä ja pallon kanssa hän on päässyt kosketuksiin Tapiolan Urheilupuistossa muutaman lähellä asuvan kaverinsa kanssa.

Halme on yksi niistä pelaajistä, joka on vahvasti tyrkyllä Huuhkajien miehistöön lähitulevaisuudessa. Hän on Pikkuhuuhkajien kapteeni.