Lassi Lappalainen viimeisteli kauden toisen maalinsa, kun Montreal CF tasasi pisteet Houston Dynamon kanssa 1-1.

Lappalainen iski lisäajalla Montrealin tasoitusosuman pitäen joukkueensa pudotuspelihaaveet elossa. Montrealilla ei ole mahdollisuuksia enää suoraan pudotuspelipaikkaan, mutta säälipleijaripaikassa se on edelleen tiukasti kiinni. Sen takana kuitenkin hengittää viisi joukkuetta kahden pisteen sisällä.

Yksi niistä on Jere Urosen Charlotte, joka nappasi viime yönä tärkeän 3-0-voiton Torontosta. Charlotte on kahden pisteen päässä Montrealista.

Robert Taylorin Inter Miamin haaveet pudotuspeleistä ovat sen sijaan hiljalleen katoamassa, kun se hävisi ilman Lionel Messiä Chicago Firen vieraana 1-4. Inter Miamilla on matkaa Montrealiin viisi pistettä, kun sillä on kolme peliä jäljellä.

Leo Väisäsen Austin FC puolestaan piti omat haaveensa elossa läntisessä konferenssissa voittamalla DC Unitedin 3-0. Austinilla on kolme pistettä matkaa säälipleijareihin ja viisi pistettä suoraan pudtuspelipaikkaan.

Teemu Pukki jäi tällä kertaa ilman maaleja, kun Minnesota Unitedin alamäki jyrkkeni 1-5-tappiolla Chicago Fireä vastaan. Minnesota on pelannut nyt seitsemän peliä ilman voittoa ja viidestä edelliskohtaamisesta se on hävinnyt neljä. Minnesotalla on matkaa säälipleijareihin kolme pistettä.