Koronavirus on pysäyttänyt käytännössä koko urheilumaailman siinä määrin, että tällä hetkellä kaikkien suurten kilpailujen ympärillä vallitsee suuri epätietoisuus. Tulevan kesän EM-kisat ovat siirtymässä monien lähteiden mukaan uuteen ajankohtaan.

Ranskalainen L’Equipe uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Uefa on päättänyt siirtää kisat ensi kesään, jolloin ei ole muita miesten jalkapallon arvokisoja. Brittimedia The Telegraph puolestaan uutisoi viikonloppuna, että kisat pelattaisiin mahdollisesti tämän vuoden puolella joulukuussa.

Kumpikin vaihtoehdoista lienee tällä erää vasta spekulaatioita, sillä Uefalla on hätäkokous asian tiimoilta tiistaina. Kesän kisat on tarkoitus järjestää 12 eri maassa, mikä kuulostaa tällä hetkellä todella hankalalta vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Euroopan isoimmat kansalliset sarjat ovat nyt tauolla ainakin huhtikuun alkuun asti. Suomessa Veikkausliigan alkua puolestaan siirrettiin kesäkuulle.