Tällä kaudella isossa roolissa Englannin Mestaruussarjassa Barnsleyn riveissä pelannut Aapo Halme on nostanut viimeisen vuoden aikana osakkeitaan, kun puhutaan potentiaalisista uusista nimistä Suomen A-maajoukkueeseen. Osa Huuhkaja-faneista on vaatinut hänelle näyttöpaikkaa.

EM-kisojen siirtyminen kesään 2021 muutti varmasti Halmeen suhtautumista tulevaan turnaukseen. Hän on yksi niistä pelaajista, joka sai nyt vuoden lisää aikaa antaa näyttöjä Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervalle.

Halme kommentoi asiaa melko neutraalisti tuoreessa Huucastin jaksossa.

– Vielä tarvii tehdä töitä sen eteen, että pääsisi joukkueeseen ja saisi sen kutsun. Kyllä musta tuntuu, että olisin valmis. Totta kai valmentaja tekee ratkaisun ja hän on varmasti katsonut pelejäni, ja tietää millä tasolla olen, Halme totesi podcastissa.

Topparina ja ajoittain keskikentän pohjalla viihtyvän nuorukaisen mukaan Kanerva ei ole ollut häneen yhteydessä.

– Pitää pelata hyvin, niin se on siinä. Paljon pitää tehdä töitä, mutta kisat on se hyvä porkkana siellä. Se on oikeasti vain itsestä kiinni, Pikkuhuuhkajien kapteeni painotti.

Huucast