Englannin Mestaruussarjan piikkipaikkaa hallinnoiva Leeds on Norwich-hyökkääjä Teemu Pukin kintereillä, uutisoi Football Insider. Heidän lähteenään toimii – sekä Norwichia että Leedsiä urallaan edustanut – Danny Mills.

Mills kertoi, että Huuhkajien maalipyssy on Marcelo Bielsan vetämälle Leeds-miehistölle ilmeinen valinta, mikäli he nousevat Valioliigaan.

– Bielsan tulee tehdä siinä tilanteessa kaikki mahdollinen tuodakseen Pukki Elland Roadille. Pukki olisi ilmeinen valinta, Mills heitti.

– Hän on maalintekijä ja osoittanut, että hän pystyy hoitamaan homman, Mills sanoi ja uskoi samaan syssyyn suomalaisen sopivan Leedsin pelitapaan.

Huuhkajien talismaani pelaa nyt toista kauttaan Norwichissa. Pukki on iskenyt Valioliigassa debyyttikaudellaan 28 ottelussa 11 maalia. Kaikille lienee selvää, että hän viihtyy hyvin seurassa. Norwich on kuitenkin vaarassa pudota Valioliigasta. Sekä Valioliiga että Mestaruussarja ovat nyt tauolla koronavirustilanteen vuoksi.