Lukas Hradecky on avannut rikkaan sanaisen arkkunsa kommentoidessaan Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Hradecky tuomitsee hyökkäyksen kovin sanoin.

Suplan Bundes-Luke –podcastissa Hradecky pohtii muun muassa Ukrainan tilannetta.

– Tämä on vähiten sitä, mitä maailma tarvitsee tällä hetkellä. Olemme kärsineet tuon kulkutaudin kanssa jo tässä pari vuotta ja nyt joku kusipää, pelle, liian mahdikas herra Vladimir on tullut toisiin

ajatuksiin ja laittanut koko Euroopan ja maailman sekaisin omien tuntemuksiensa takia. Naurettava äijä. Mitä he (ukrainalaiset) haluavat? He haluavat vain elää elämäänsä rauhassa, kaikki ne viattomat naiset, lapset, miehet, ihan kuka tahansa., Hradecky ihmettelee Bundes-Luke -podcastissa.

Hradecky varoittaa kuitenkin, ettei vihaa kannata suunnata venäläisiin, vaan heidän johtoaan kohtaan.

– Kyllä 99,9 prosenttia venäläisistä häpeää silmät päästään. On myös tärkeä juttu, että ei saa yleistää tai mouhoamaan russofobiaa. Tässä on yksi saatanan stalinisti, joka haaveilee imperiumista tai mistä tahansa. Tässä ei ole kuitenkaan kyse kuin todella pienestä murto-osasta venäläisiä, jotka tätä haluavat, maajoukkuevahti painottaa.

Vladimir Putin on perustellut hyökkäystään Ukrainaan sillä, että haluaa vapauttaa Ukrainan kansan huumeriippuvaisen natsihallinnon kynsistä.

– Ei se Kiovassa ole se natsihallinto, kyllä se löytyy sieltä Kremlin peilistä, mä luulen, Hradecky heitti podcastissa.