Ruotsin Allsvenskanin suomalaiskohtaaminen maanantaina keskeytyi toisella jaksolla Borås Arenalla palohälytyksen takia.

Elfsborgin ja Djurgårdenin kohtaaminen päättyi maalittomana ja kummankin joukkueen hiukan takkuinen alkukausi sai jatkoa. Molemmat jatkavat sarjataulukon keskikastissa.

Sekä Leo Väisänen Elfsborgin takalinjoilla että Rasmus Schüller Djurgårdenin keskikentällä pelasivat täyden ottelun – ja saivat ylimääräisen tauon toisella jaksolla. Areenan palohälyttimet nimittäin pärähtivät soimaan ja aiheuttivat ottelun keskeyttämisen noin viideksi minuutiksi.

Elfsborgin verkkosivujen mukaan tilanne sai alkunsa vieraskannattajien pyroteknisistä tuotteista, jotka muodostuvat voimakkaan savun hetkeksi ja saivat palohälyttimet reagoimaan. Henkilövahinkoja tilanteessa ei sattunut ja ottelu päästiin pelaamaan loppuun.