Huuhkajien kanssa samassa EM-karsintalohkossa pelaava Pohjois-Irlanti on nimittänyt uuden päävalmentajan.

Joukkueen päävalmentajaksi on nimetty päävalmentajaksi Michael O’Neill. Hän korvaa tehtävässä Ian Baracloughin, joka sai lokakuussa potkut. Baraclough oli juuri se valmentaja, joka korvasi O’Neillin huhtikuussa 2020.

Pesti Pohjois-Irlannin peräsimessä on siis O’Neillille toinen. Ensimmäisen kerran pesti kesti 2011-2020. Tuolloin O’Neill johdatti Pohjois-Irlannin vuoden 2016 EM-kisoihin, joka oli maan ensimmäinen arvokisapaikka 30 vuoteen. Kisoissa Pohjois-Irlanti eteni alkulohkostaan jatkoon ja taipui niukasti Walesille.

Pohjois-Irlanti oli lähellä päästä myös 2018 MM-kilpailuihin. Se kuitenkin hävisi karsintafinaalissa Sveitsille dramaattisten vaiheiden jälkeen 0-1.

O’Neill otti Stoken managerin pestin vastaan syksyllä 2019 ja luotsasi joukkuetta aina tämän vuoden elokuuhun saakka. Hän hoiti kaksoisvirkaa kunnes irtisanoutui maajoukkueen päävalmentajan paikalta alkuvuodesta 2020, jonka jälkeen Baraclough korvasi hänet.