Skotlannin Valioliigan vuosi alkoi aina kuumalla Glasgow’n paikalliskamppailulla Old Firmillä. Värikkäiden vaiheiden jälkeen pisteet tasattiin lukemin 2-2.

Ottelu oli kotijoukkue Rangersin kannalta hyvin kaksijakoinen. Daizen Maeda vei Celticin johtoon jo heti ottelun alkuhetkillä. Toisen puoliajan alussa Rangers nousi kuitenkin rinnalle ja ohi Ryan Kentin ja James Tavernierin maaleilla. Celtic tuli kuitenkin vielä tasoihin pari minuuttia ennen loppua Kyogo Furuhashin maalilla.

Kamara pelasi koko ottelun.

Skotlannin mestaruus on menossa vahvasti Celticille tällä kaudella, sillä joukkueiden välinen ero on yhdeksän pistettä.

Carl-Johan Erikssonin ja Ilmari Niskasen edustama Dundee United otti tärkeän voiton kaataessaan St. Johnstonen 1-0. Suomalaiskaksikko ei päässyt kuitenkaan kentälle ottelussa.