Huuhkajat kohtasi vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Ruotsin. Huuhkajat hävisi Algarvessa pelatun ottelun 0-2.

Päävalmentaja Markku Kanerva oli nostanut avauskokoonpanoon rohkeasti viisi debytanttia, kun Lucas Bergström, Santeri Väänänen, Agon Sadiku, Kai Meriluoto ja Tomas Galvez tekivät debyyttinsä Huuhkajissa. Meriluodolle siunaantuikin Suomen paras maalipaikka ottelussa, mutta Ruotsin maalivahti torjui hänen ensimmäisen puoliajan yrityksensä.

Ruotsin avausmaalin teki Christoffer Nyman, joka pääsi kääntymään Suomen puolustuksen keskellä ja laukoi pallon tarkasti verkkoon. Ruotsin toinen osuma nähtiin lisäajalla, kun Robert Ivanov yritti jatkaa päällään palloa Bergströmille, mutta se jäi liian lyhyeksi ja Joel Asoro pääsi väliin ja pääsi tuikkaamaan pallon tyhjään maaliin.

Kanerva toi vaihdosta vielä kaksi debytanttia lisää, kun Felipe Aspegren ja Anthony Olusanya tekivät ensiesiintymisensä Huuhkajissa.

Huuhkajien pelaa leirin toisen ottelunsa torstaina, kun se kohtaa Viron.

Huuhkajien kokoonpano:
12 Lucas Bergström, 3 Richard Jensen (C), 4 Robert Ivanov, 5 Arttu Hoskonen, 6 Santeri Väänänen, 8 Niilo Mäenpää (65′ 7 Santeri Hostikka), 10 Agon Sadiku, 13 Pyry Soiri (65′ 17 Felipe Aspegren), 14 Lucas Lingman (65′ 11 Rasmus Schüller), 20 Kai Meriluoto (77′ 19 Anthony Olusanya), 24 Tomas Galvez

Vaihtopelaajat:
1 Viljami Sinisalo, 23 Elmo Henriksson, 2 Diogo Tomas, 9 Saku Ylätupa, 15 Robin Tihi, 16 Jaakko Oksanen, 18 Matti Peltola, 21 Ville Koski, 22 Noah Pallas