Teemu Pukin Norwich käy läpi vaikeaa ajanjaksoa, kun se hävisi jälleen Championshipissä.

Tällä kertaa Watford haki pisteet Carrow Roadilta 1-0-voitolla. Pukki pelasi täydet minuutit, mutta ei päässyt tehoille.

Ilman pysyvää manageria tällä hetkellä pelaava on luiskahtanut tasaisessa sarjassa sijalle 11. Neljästä edellispelistään se on saavuttanut vain yhden pisteen ja kuudesta viime pelistä se on voittanut vain yhden. Reilun vuoden verran joukkueen managerina toiminut Dean Smith saikin lähtöpassit joukkueen peräsimestä hiljattain.

Norwich ei ole vielä nimittänyt uutta manageria.

Marcus Forssin Middlesbroughin kurssi on täysin päinvastainen. Middlesbrough on ottanut yhdeksästä edellispelistään seitsemän voittoa ja nousi jo viidenneksi voitettuaan Birminghamin 3-1. Forss on ottanut tukevan paikan joukkueen avauskokoonpanossa pelaten nyt 83. minuuttia.