Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva julkaisi tiistaina miehistönsä tulevien EM-karsintojen ensimmäisiin otteluihin. Kanervan mukaan joukkueella on yksi tavoite.

Nations League päättyi viime syksynä ja nyt edessä siintävät tärkeät EM-karsintaottelut. Suomi hakee toista peräkkäistä EM-paikkaansa samassa lohkossa yhdessä Tanskan, Pohjois-Irlannin, Slovenian, Kazakstanin ja San Marinon kanssa.

EM-karsinnat käynnistyvät reilun viikon päästä Tanskan vieraana, jonka jälkeen edessä on reissu Pohjois-Irlantiin.

Uusi projekti alkamassa. Sitä on innolla odotettu. Joukkue on julkaistu ja tekemistä vaille valmista. Huuhkajien lento kohti Saksaa alkaa Köpiksestä ja Belfastista. Niistä haetaan hyvät tuliaiset ja hyvät lähdöt tälle projektille, Kanerva toteaa Suplan uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Kanervan mukaan karsintoihin lähdetään vain yksi tavoite mielessä.

– Nyt ei unelmista puhuta vaan tavoitteista. Se, mitä on koettu viime kisojen jälkeen, niin Kansojen Liigassa on saatu paljon hyviä eväitä, ja totta kai se EM-kisakokemus antoi paljon. Mutta se on mennyttä ja nyt on uudet haasteet edessä ja tässä lähdetään positiivisin mielin tähän urakkaan.

Kanervan haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.