Huuhkajat paranteli asemiaan lohkossaan, kun se kaatoi Slovenian Olympiastadionilla 2-0.

Huuhkajien alku ottelulle oli hermostunut. Olympiastadion oli käytännössä loppuunmyyty ja pelin panokset olivat tiedossa. Lähtökohtaisesti Suomi ja Slovenia taistelevat lohkon kakkospaikasta.

Hiljalleen Suomi sai otetta pelistä ja erityisesti Teemu Pukki aiheutti terävyydellään harmia slovenialaispuolustukselle. Pukki olikin järjestelemässä Huuhkajien avausosumaa 13 minuutin kohdalla, kun hän lähetti matalan keskityspallon maalin eteen, ja Joel Pohjanpalo tuikkasi Slovenian maalivahdin jalkojen välistä pallon verkkoon huudattaen valkoista yleisömerta ensimmäistä kertaa.

Jakson edetessä Slovenia alkoi saada aloitteita ja Suomen linja putosi alas. Slovenia sai luotua painetta Suomen päätyyn, mutta Suomi kesti.

Toiselle puoliajalle Slovenia tuli vahvasti, mutta ensimmäinen kunnon paikka osui Oliver Antmanille, mutta hänen kutinsa meni hieman takakulmasta ohi. Seuraavalla kerralla Antman ei enää erehtynyt. Pukki tarjoili ja Antman latasi tarkasti taka-alakulmaan.

Suomi pystyi pitämään johtoasemansa loppuun saakka ja korjasi tärkeät pisteet. Voitolla Suomi nousi kuuteen pisteeseen. Seuraavaksi se kohtaa maanantaina San Marinon Olympiastadionilla.