Huuhkajat pääsee ensimmäistä kertaa kotikentälleen EM-karsinnoissa, kun se kohtaa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla Slovenian. Rasmus Schüller odottaa illan ottelua jo malttamattomana.

Slovenia on aloittanut karsintansa kahdella voitolla ja on lohkon ainoa puhtaan pelin joukkue kahden pelin jälkeen. Huuhkajilla on tilillään voitto ja tappio.

– Slovenia on vahva joukkue, jota vastaan on hienoa päästä pelaamaan täyden stadionin eteen. Tunnelmasta tulee varmasti loistava, Schüller kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi ja Slovenia ovat kohdanneet edelliskerran kymmenen vuotta sitten Turussa, jolloin Suomi oli vahvempi 2-0. Schüller oli tuossa ottelussa mukana.

– Täysin eri pelaajistosta koostuva Slovenia oli silloin kyseessä. Uskon kuitenkin, että he pelaavat hyvää, voittavaa ja vauhdikasta futista, suoraviivaisella ja tehokkaalla tavalla. Olemme valmiita siihen haasteeseen, Schüller vakuuttaa.

Ottelu on Huuhkajille tärkeä, sillä Slovenia on ennakkoon ajateltuna yksi Suomen päävastustajista. Suomi pääsee voittojahtiin täyden stadionin tukemana.

– Slovenia-ottelu on ollut kalenterissa isolla ympyröitynä Pohjois-Irlanti-ottelusta lähtien. Täysi Olympiastadion on hienoin paikka, jolla suomalainen pelaaja voi pelata. Minusta tuntuu, että suomalaiset ovat sankoin joukoin Huuhkajien takana, ja että tämä on koko kansakunnan joukkue. Se on pelaajille inspiroivaa, Schüller iloitsee.

Huuhkajien ja Slovenian välinen ottelu alkaa kello 19.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut