Robert Taylor pääsi jälleen maalin makuun, kun Inter Miami eteni liigacupissa jo välieriin.

Inter Miamin kurssi on kääntynyt totaalisesti sen jälkeen, kun entiset Barca-tähdet Lionel Messi, Sergio Busquets ja Jordi Alba liittyivät joukkueen mukaan. Ennen kolmikon saapumista Inter Miami oli voittanut MLS:ssä kymmenestä edellisottelustaan vain yhden ja pitää itäisen konferenssin jumbosijaa hallussaan. Vahvistusten tultua kesällä pelattavassa liigacupissa tahti on kuitenkin ollut toisenlainen.

Inter Miami on nyt voittanut viisi peliä peräkkäin ja edennyt välierävaiheeseen. Samalla Robert Taylor on puhjennut kukkaan uusien joukkuekavereiden myötä. Taylor viimeisteli jälleen maalin, kun Inter kaatoi Charlotten selvästi 4-0. Taylor pelasi ottelussa 71 minuuttia.

Teemu Pukin ja Robin Lodin tie taas katkesi, kun Minnesota United hävisi Nashvillen vieraana tylysti 0-5. Lod oli loukkaantumisen vuoksi sivussa ja Pukki kirjautti tililleen 64 minuuttia.