Saksan Bundesliiga palasi koronatauolta jo pari viikkoa sitten, mutta Augsburgin Huuhkajalaituri Fredrik Jenseniä ei ole tositoimissa nähty. Syytä on ehditty jo ihmetellä, kun Jenseniä ei ole näkynyt kokoonpanossa lainkaan.

Kyse on loukkaantumisesta, joka alkaa olla kuitenkin vähitellen takanapäin.

– Olen saanut paljon kyselyitä siitä miksen pelaa. Minulla on ollut jonkin aikaa ongelmia toisen takareiden kanssa, Jensen kertoi Yle Sportenille.

Tähtäimessä Jensenillä on paluu kokoonpanon viikon kuluttua sunnuntaina pelattavaan Köln-otteluun.

– Kun on ollut sivussa, menee aina hetken verran, että saa kropan kuntoon ja pystyy luottamaan siihen. Seura ei ole myöskään laittanut liikaa painetta, jotta vamma ei pahene. En ole vielä saanut alle niitä harjoituksia, jotka tarvitsen. Ensi viikolla on aikaa harjoitella lähikamppailuja, spurtteja ja pienpeliä.