Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva julkaisee tiistaina joukkueensa syyskuun alun Wales-otteluun. Kanervalla on paljon pohdittavaa, sillä vieläkään ei ole selvää, millaisin reunaehdoin hän joukkueensa valitsee. Kysymys on siitä, ettei Kanerva tiedä, ketkä saavat tulla mukaan ja ketkä ei – syynä ovat karanteenisäännöt.

– Kyse ei ole vain siitä, ette he tulevat tänne, vaan myös siitä, että he pääsevät palaamaan seuroihin ilman karanteenia, Kanerva kertoi HS:n haastattelussa.

– Tähän toivoisin nopeasti ratkaisuja, koska muuten tämä menee todella hankalaksi. Pelkään, että seuraavat toistensa toimintaa ja päätöksiä. Jos jotkin seurat eivät päästä pelaajia, muut seurat seuraavat esimerkkiä. Eivät he halua antaa kilpailuetua samassa sarjassa pelaaville vastustajille.

Tiistaina iltapäivällä kuullaan, millaisen palapelin Kanerva saa rakennettua.