Ruotsin Allsvenskanissa mestaruus menee Malmön palkintokaappiin, mutta sarjan kakkossijasta käydään tuimaa taistelua.

Leo Väisänen ja Elfsborg ovat tällä hetkellä sarjassa toisella sijalla: viikonlopun kierroksella Elfsborg otti maukkaan 2-1 -voiton kärkiottelussa IFK Norrköpiningistä. Elfsborgilla on pisteitä 43.

Vain kaksi pistettä Elfsborgista on Joona Toivion ja Jasse Tuomisen edustama Häcken. Häcken jäi Hammarbyn kanssa 1-1 -tasapeliin viikonloppuna – Toivio luonnollisesti pelasi, Tuominen on pahan polvivamman jäljiltä loppukauden pois. Häckenin sijoitus on neljäs, Djurgrården on ”suomalaisjoukkueiden” välissä.

Albin Granlundin ja Rasmus Karjalaisen Örebro on sarjassa sijalla kahdeksan, tukevasti keskikastissa. Örebro voitti viikonloppuna IFK Göteborgin. Karjalainen pelasi, Granlund paranteli vielä vaivojaan.