Robert Taylor aloitti sarjakautensa Norjassa viikonloppuna ja vähitellen ajatuksissa siintää yhä enemmän myös kesän EM-lopputurnaus.

Taylor toivoo hyvien otteidensa SK Brannissa Norjassa riittävän kisakutsuun ja paikkaan joukkueessa. Mies kertoo viihtyneensä muiden Suomen pelaajien tapaan todella hyvin A-maajoukkuematkoilla.

– Maajoukkueen mukana oleminen on upeaa. Yleinen ilmapiiri on loistava, koska olemme saaneet menestystä ja pelanneet hyvin. On todella raikasta lähteä seurajoukkueesta Huuhkajien mukaan ja siitä tulee aina hyvä olo, Taylor kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Taylor pitää kuitenkin jalat maassa ja korostaa, että EM-kisoja on parempi lähteä ajattelemaan vasta sitten, kun oma nimi on lopullisella pelaajalistalla.

– Olisi hienoa olla mukana joukkueessa ja varmasti tämä sama ajatus on kaikkien muidenkin suomalaisten pelaajien mielessä. Lähdetään nyt kuitenkin siitä, että täytyy ensin saada kutsu joukkueeseen ja vasta sitten pohditaan enemmän itse turnausta ja minkälainen rooli minulla siellä on, Taylor painottaa.