Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen on ollut vuoden vaihduttua ilmiömäisessä vireessä. Virallisista otteluista on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien 11 voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio. Saldo on suorastaan mykistävä.

Hradecky kertasi joukkueensa alkuvuotta torstain Viaplay Sport LIVE -ohjelmassa.

– Mentiin urheilullisesti tosi lujaa. Harmi, että kausi meni tauolle, mutta totta kai ymmärrän päätöksen olleen ainoa oikea ja looginen, Hradecky pohti ohjelmassa.

– Kaikki nasahti joululoman jälkeen kohdilleen. Kaikki on kiinni henkisen puolen asioista. Se on tuonut peliimme tehokkuutta ja nyt jokainen joukkue otetaan sadan prosentin valmiudella vastaan. Oli kyseessä sitten Padeborn, Dortmund tai Rangers. Olemme näyttäneet, että pystymme taistelemaan sarjan kärkisijoista, maalivahti puntaroi.

Hradecky paljastaa mikä on se juttu, jota valmennusjohto on heiltä erityisesti painottanut.

– Sana ”kompakti” toistuu meillä usein. Olemme saaneet tasapainotettua prässipeliämme aika hyvin. Meillä on sellainen viiden sekunnin sääntö: jos emme saa palloa siinä ajassa prässillä meille takaisin, niin vetäydymme sitten kompaktiin muotoon, turkulainen valaisi.