Huuhkajakapteeni Tim Sparvin pitkäaikainen seura FC Midtjylland ilmoitti odotetustikin, että Sparv ei jatka seurassa enää tulevalla kaudella. Näin kuusivuotinen jakso tulee päätökseen tällä viikolla kauden päättymisen myötä.

Sparv myöntää, että viettää viimeisiä päiviä tutussa seurassa haikein mielin.

– Tämä on viimeinen viikko tässä mahtavassa seurassa. Totta kai tosi ikävä fiilis tällä hetkellä, koska tämä seura on ollut iso osa elämääni ja olen kiitollinen luottamuksesta, Sparv sanoo Suplan Week of Football -podcastissa.

– Minun mielestäni on ollut etuoikeus pelata FC Midtjyllandissa, koska tämä on tosi hieno paikka.

Kuudesta vuodesta jää kuitenkin hienoja muistoja.

– Olen täällä voittanut mestaruuksia ja cupin voiton. On ollut seikkailuja Euroopassa, kuten pelit Manchester Unitedia vastaan ja maalini Southamptonia vastaan. Kyllä on vähän ikävä, koska olen viihtynyt tosi hyvin kentällä ja sen ulkopuolella.