Norjan Elitserienin kauden päätöskierros pelattiin tiistaina ja Brannin Robert Taylor nousi yhdeksi kierroksen nimistä.

Brannilla ei sinänsä ollut isommin pelattavaa kotiottelussaan Odds BK:ta vastaan, mutta kauden päättäminen 2-1-kotivoittoon jätti hyvän maun suuhun ja riitti nostamaan Brannin lopullisessa sarjataulukossa sijalle 10.

Avausjakson ehdoton huippuhetki nähtiin juuri tauon alla, kun Taylor pujotteli läpi Odd-puolustuksen ja kaadettiin rangaistusalueella. Taylor pamautti itse pallon pilkulta maalivahdin käsien ja tolpan kautta verkkoon.

Brannin voittomaali toisella jaksolla oli myös pitkälti Taylorin käsialaa. Huuhkajalaituri ohitti komeasti 3-4 vastustajaa ennen syöttöä Jon-Helge Tveitalle, joka niittasi 2-1-loppulukemat.