Yksi syksyn Huuhkajatulokkaista, QPR:n Nicholas Hämäläinen, kertasi loppuvuoden tapahtumia YLEn pitkässä haastattelussa. Hämäläinen kertoi, että pääsy Huuhkajiin oli yksi unelmista. Yksi talvimaaottelu oli miehellä tilillä ennen syksyä, mutta Irlannissa Nations Leaguessa käsky kävi isompiin kuvioihin.

– Minulle oli suuri kunnia päästä avauskokoonpanoon ja astua kentälle. Voitimme ja pidimme nollan, joten puolustajalle se oli täydellinen debyytti, Niko Hämäläinen muistelee YLElle.

Hämäläinen ei ollut mukana lokakuun otteluissa, sillä peliaikaa ei silloin seurajoukkueessa tullut. Uuden QPR-sopimuksen myötä mies on ollut käytännössä koko ajan avauksessa seurajoukkueessa ja kutsu Huuhkajiin tuli jälleen marraskuussa. Tällöin kaatui hallitseva maailmanmestari Ranska.

– Se oli hullu ilta. Emme tienneet, millä kokoonpanolla Ranska pelaa ennen kuin saavuimme stadionille. Kun näin, että pelaan Moussa Sissokoa vastaan, ajattelin, että tämä on minulle hyvä testi, Hämäläinen sanoi YLElle.

– He yllättyivät siitä, kuinka hyviä me olimme ja pystyimme pelaamaan hyvää jalkapalloa.

Aika näyttää, onko Niko Hämäläinen mukana myös lopullisessa 23 pelaajan ryhmässä, joka kesäkuussa aloittaa historiallisen EM-lopputurnauksen.