Palloliitto julkisti keskiviikkona jatkosopimuksen Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan kanssa. Uusi sopimus on voimassa seuraavan EM-lopputurnauksen yli eli vuoden 2024 loppuun saakka.

Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti korosti Kanervan saavutuksia ja jatkosopimuksen merkitystä koko joukkueen valmistautumiselle tuleviin haasteisiin.

– Kaikki tietävät hänen ansionsa ja halusimme tulla tässä kohtaa esille sen suhteen, että Rivellä on mandaatti viedä tätä projektia eteenpäin kohti tavoitetta. Toivon että tämän päätöksen myötä pääsemme keskittymään olennaiseen ja olemme mukana 2024 Saksan EM-lopputurnauksessa, Lahti sanoi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

Kanerva itse on jatkosopimukseen erittäin tyytyväinen ja katsoo jo kohti tulevia haasteita.

– Ei ole missään vaiheessa tullut sellaista tunnetta, että kaikki olisi jo annettu. Motivaatiota ja intoa riittää. Meille jäi hampaankoloon viime kesän lopputurnauksesta ja yhdessä taustojen kanssa olemme jo jutelleet, että kokemus oli niin hieno, että haluamme sinne uudestaan.