Päävalmentaja Markku Kanervan keskiviikkona nimeämä ryhmä valmistavalle EM-leirille ei vielä ole lopullinen kisoihin matkaava joukkue.

Kanerva myönsi, että valinnat eivät ole olleet helppoja ja lisäksi on pitänyt huomioida muutaman pelaajan kohdalla seurajoukkuekiireet. Ensi viikon Ruotsi-ottelu ei ole kansainvälisenä pelipäivänä, joten seurojen sana on tässä vaiheessa vielä painanut.

– On ollut pähkäiltävää tämän leirijoukkueen kanssa. Isolla listalla oli noin 40 nimeä ja siitä lähdettiin valitsemaan. Valitettavasti loukkaantumisten takia sellaiset viime vuosina mukana olleet pelaajat kuten Jasse Tuominen, Simon Skrabb ja Rasmus Karjalainen eivät valitettavasti ole käytettävissä, Kanerva kertoi tiedotustilaisuudessa.

Robin Lodilla ja Jukka Raitalalla pelit MLS:ssa jatkuvat ja seura ei päästänyt heitä tänne. Joona Toivio ei myöskään ole listalla, koska hän pelaa Ruotsin Cupin finaalissa 30. päivä. Samoin Robert Taylor on sivussa, koska seura halusi pitää hänet sarjaotteluissa.