Viime vuodet ovat loukkaantumisten myötä olleet hankalia Huuhkajien Fredrik Jensenille, mutta nyt näyttää hyvältä.

Jensen pelasi hyvän ottelun keskiviikkona Walesia vastaan ja kaikkineen Augsburgin hyökkääjällä asiat ovat pitkästä aikaa mallillaan.

– On ainakin sellainen tunne, että pääsen taas omalle tasolle. Se on ollut vaikeaa, kun on ollut pitkään loukkaantumisia. Nyt on kroppa kunnossa ja se myös näkyy ja tuntuu omassa pelaamisessaan. Toivottavasti näin on jatkossakin, Jensen kertoi Huuhkajien tiedotustilaisuudessa.

Jensenin kuten muidenkin hyökkäyspään pelaajien maalipaikat ovat olleet vähissä viime maaotteluissa, mutta usko on vahva, että muutos tulee lauantain MM-karsintaottelussa Kazakstania vastaan.

– Hyvä puoli on se, että puolustuspeli on ollut hyvä. Tiedämme kaikki, että enemmän maaleja pitää tehdä ja paikkoja luoda. Olemme kuitenkin ennenkin osoittaneet, että osaamme tehdä maaleja, Jensen muistuttaa.

– Kazakstan varmaan vetäytyy alemmas kuin edelliset vastustajat. Meidän pitää saada pallo liikkeelle, eikä sitä ensimmäistä maalia pidä lähteä hakemaan liian kiireellä. Paikat kyllä varmasti tulevat.