Paluun Huuhkajiin tekevä Juhani Ojala on valmis hyppäämään kentälle, mikäli käsky käy. Seurajoukkueessaan Motherwellissä hän on saanut hyvin peliaikaa koko kauden.

Ojala jäi viimeisten joukossa EM-kisajoukkueesta rannalle. Valintaepisodin jälkeen Ojala ilmaisi olleensa pettynyt, ettei häntä valittu mukaan kisajoukkueeseen ja asiaa ruodittiin tiuhaan myös lehtien palstoilla, jossa Ojala kertoi näkemyksiään. Jälkikäteen sotakirveet haudattiin ja Ojala ilmoitti olevansa käytettävissä, mikäli kutsu käy. Nyt kutsu Markku Kanervalta tuli.

– Emme ole vielä käyneet mitään keskusteluja pelillisistä asioista, mutta totta kai tänne on tultu pelaamaan ja sitä aina haluaa pelata, mutta Rive sitten loppupeleissä päättää ketkä tulee pelaamaan, Ojala totesi Huuhkajien maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Ojala siirtyi kesällä Skotlannin Valioliigaan Motherwelliin ja ottanut joukkueessa isoa roolia. Seurajoukkueessa rooli kuitenkin hieman eroaa maajoukkueesta.

– Olen pelannut siinä vasemmalla puolella suurimman osan peleistä, mutta olemme pelanneet neljän alakerralla emmekä kolmella topparilla, joten se on vähän eri, vertaili Ojala.