Yksi kilpailuimmista pelipaikoista Huuhkajissa on tällä hetkellä topparin tontti – tai oikeammin toki useampikin sellainen.

Tarjolla keskuspuolustukseen on useita päteviä vaihtoehtoja. Nyt EM-kisoissa vahvasti pelannut Daniel O’Shaughnessy on loukkaantumisen takia sivussa, mutta Huuhkajiin paluun tekevä Juhani Ojala kilpailee myös vastuusta tiukasti.

– Ollaan pelattu paljon kolmella topparilla, mikä tietysti antaa yhdelle topparille lisää peliaikaa. Meillä on nyt monta topparia hyvässä vireessä seuroissaan ja kilpailu pelipaikasta on kova, Leo Väisänen miettii tilanteesta.

Ojalan ja Väisäsen lisäksi topparin paikoista ovat taistelemassa Paulus Arajuuri, Joona Toivio ja Robert Ivanov. Myös Jukka Raitalalle topparin tontti on tuttu.

– Hyvältä on näyttänyt treeneissä ja katsotaan nyt mitä Rive päättää peluuttamisesta, Väisänen toteaa.