Huuhkajat otti yhden historiansa kovimmista ja tärkeimmistä voitostaan kaataessaan Bosnia ja Hertsegovinan dramaattisten vaiheiden jälkeen 3-1. Suomen keskikentällä loistavan ottelun uurastanut Rasmus Schüller oli ottelun jälkeen väsynyt, mutta onnellinen.

Suomi onnistui kairaamaan pakkovoiton vaikeasta vieraspelistä. Teon arvoa nostaa se, että Suomi pelasi ottelussa noin tunnin verran miehen vajaalla Jukka Raitalan saatua punaisen kortin. Schüller oli yksi Suomen hahmoista keskikentällä.

– Aivan loistavat fiilikset. Todella kova päänahka vieraissa. Kaikki tietävät kuinka kova paikka tämä Zenica on tulla pelaamaan. Mielestäni pelasimme todella upean matsin ja hyvät 90 minuuttia. Pelattiin iso osa vajaalla ja se tekee tästä voitosta entistä hienomman. Mielestäni olimme tosi hyviä ennen sitä punaista korttia ja sen jälkeen puolustimme todella uhrautuvasti ja teimme vajaalla upeat maalit. Loistavat fiilikset, Schüller tiivisti tuntojaan Huuhkajien Twitter-tilin haastattelussa.

Schüller muodosti keskikentällä loistavan parivaljakon Glen Kamaran kanssa ja tauon jälkeen kentälle tuli vielä Urho Nissilä. Kolmikko hoiteli likaisen työn ja Robin Lod täydensi keskikentän akselia tekemällä maalin ja syöttämällä yhden.

– Oli tosi kiva pelata ja olimme lähellä toisiamme. Sitä kautta saimme riistoja. Totta kai vajaalla on vaikea pitää palloa, mutta pystyimme olemaan rakentavia myös pallon kanssa. Autoimme toisiamme ja pelasimme sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan hyvän pelin, Schüller riemuitsi.