Lohkot kauden 2022/2023 Nations Leagueen arvottiin torstai-iltana Nyonissa. Huuhkajat kohtaa Nations Leaguessa Bosnia-Hertsegovinan, Romanian ja Montenegron

Suomi lähti arvontaan B-liigan toisesta korista. Ensimmäisestä korista lohkoon arvottiin Bosnia-Hertsegovina, kolmannesta Romania ja neljännestä Montenegro. Joukkueet muodostavat Nations Leaguen B-liigan lohkon 3.

– Mielenkiintoinen lohko. Ei missään nimessä mikään helppo, mutta ei ehkä pahin kuitenkaan. Neloslohko (Ruotsi, Norja, Serbia, Slovenia) olisi ollut vielä kovempi. Lohkot 1,2 ja 3 ovat mielestäni aika samantasoisia. Ihan ok arvontatulos kaiken kaikkiaan, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi arvonnan jälkeen Palloliiton verkkosivujen mukaan.

– Kiva päästä pelaamaan ensimmäistä kertaa Montenegroa vastaan. Se on täysin uusi vastustaja meille. Romania on kova joukkue, he jäivät MM-karsinnoissa pisteen päähän jatkokarsinnoista. 2015, kun olin väliaikaisena päävalmentajana, pelasimme Bukarestissa 1-1. Bosnia-Hertsegovinaan on tullut viime vuosina paljon tuntumaa. Olemme pelanneet heitä vastaan neljä matsia – kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Se on ihan kiva saldo. Uskon, että lohkossa tulee ristiinpelaamista. Saumat ovat hyvät, mutta hyvin pitää pelata.

Kauden 2022/2023 Nations League käynnistyy kesäkuussa 2022. Kilpailun otteluohjelma julkaistaan huomenna perjantaina 17.12. Pelipaikoista ja lipunmyynnistä tiedotetaan mahdollisimman pian.